England - Torquay!

Jag och 3 av mina vänner (Julia, Linnea och Lydia) ska ju fara på språkresa nästa sommar och då ska vi till Torquay i England. Vi kommer bo hos en värdfamilj i 3 veckor och så har vi "skola" måndag - fredag men bara 3 timmar typ, sen så får vi göra vad vi vill.

På skolan så kommer vi fara till London på två dagar sightseeing och shopping, då ska vi titta på bid Ben, Buckingham palace, Westminster Abbey och vi ska shoppa på Oxford Street och Harrods m.m. Sen ska vi vara en halvdag på landsbygden i Dartmoor och i byn Totnes. Sen så ska vi vara en halvdag i Exeter, vi kommer ha nå sportgrejs oxå och det är Volleyboll och Fotboll, sen så äre nån fotbollsturnering nån gång oxå och så är det disco 4 dagar i veckan!! :D

Vi har köpt med ett Fun Pack och då ska vi fara på Quaywest Vattenland, Laserdome, titta på 4D bio (4D bio är en bio men här presenteras filmen i 3D men också med fysiska effekter, t.ex vattenskvättar, lukt och vibrationer) och på Spökrunda i Kent's Cavern. Det ska bli skitkul!!

Här kommer lite bilder (från Google).

Det här är torquay.


Big Ben.

Buckingham palace.

Westminster Abbey.

Oxford Street.


Quaywest Vattenland.

Kent's Cavern.

Disco.

På skolan så kommer vi få använda ipads, så vi få en egen just då! Det ska bli så himla roligt!

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig

Email: (publiceras ej)

Din blogg:

kommentar: url(http://bilder.alltinggratis.se/big/885.jpg)

Trackback
RSS 2.0